Dragon’s Dogma va fi transformat într-un serial Netflix. Când va fi difuzat

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2020
Dragon’s Dogma va fi transformat într-un serial Netflix. Când va fi difuzat

Moda serialelor TV realizate după jocuri video de succes continuă, iar Netflix rămâne principalul promotor al acestui tip de show-uri. Netflix tocmai a confirmat transformarea unui nou joc in serie TV: Dragon’s Dogma.

Dragon’s Dogma este un joc de tip RPG, lansat de Capcom în 2012 pentru PlayStation 3 și Xbox 360. Grație succesului înregistrat, Dragon’s Dogma a fost, mai apoi, portat pe mai multe platforme: PC (2016), PlayStation 4 și Xbox One (2017), precum și Nintendo Switch (2019).

Netflix nu se află la prima încercare de acest fel, convertind deja cu succes în seriale jocuri precum cele din seriile The Witcher sau Castlevania. Urmează de asemenea noi seriale Netflix bazate pe jocurile Resident Evil și Cuphead.

Serialul va fi lansat foarte curând

Serialul Dragon’s Dogma este realizat într-un stil anime asemănător cu ceea ce am întâlnit deja în adaptarea celor de la Netflix după Castlevania și spune povestea tragică a lui Ethan. Atunci când un dragon a reapărut după 100 de ani și a ars de vii locuitorii satului Cassardis, Ethan a încercat să-i țină piept și să-si protejeze familia: dragonul i-a luat însă inima.

Crezut mort în confruntarea cu bestia gigantică, Ethan este readus la viață sub forma unui “Arisen”. Împreună cu noua sa aliată Hannah, Ethan pleacă pe urmele dragonului pentru a-și recupera inima. Pe parcusul acestei călătorii, Ethan va avea de înfruntat demonii ce reprezintă cele șapte păcate capitale.

Serialul animat Dragon’s Dogma va fi disponibil pe Netflix începând cu 17 septembrie 2020.

Dragon’s Dogma Netflix

Sursa: Netflix

Urmărește Go4Games.ro pe Google News