Star Wars Eclipse – producătorii lui Detroit: Become Human revin cu o aventură Star Wars

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2021
Star Wars Eclipse – producătorii lui Detroit: Become Human revin cu o aventură Star Wars
Foto: Lucasfilm Games

După ce a confirmat că va continua să lucreze la titluri Star Wars alături de publisheri precum Electronic Arts sau Ubisoft, Lucasfilm Games a dezvăluit, pe scena de la The Game Awards 2021, Star Wars Eclipse, un nou joc dezvoltat alături de studioul Quantic Dream (Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human).

Conform puținelor detalii oferite, acțiunea din Star Wars Eclipse va avea loc în perioada High Republic a universului Războiului Stelelor, la apogeul Republicii protejate de Cavalerii Jedi. Pe parcursul aventurii din Eclipse, jucătorii vor putea întruchipa o distribuție diversă de personaje carismatice, fiecare cu propria poveste, propriile abilități speciale și propriul rol în evenimentele ce amenință să întrerupă perioada de pace din regiunea Outer Rim.

Star Wars Eclipse
Foto: Lucasfilm Games

Precum ne-au obișnuit deja titlurile anterioare ale studioului Quantic Dream, fiecare decizie poate avea consecințe dramatice asupra modului în care va decurge firul narativ din viitorul joc al seriei Star Wars.

Atât prezentarea din cadrul The Game Awards 2021, cât și site-ul oficial al jocului menționează că Star Wars Eclipse se află abia în fazele incipiente ale dezvoltării. Astfel, nu știm încă perioada în care jocul realizat de Quantic Dream urmează să-și facă apariția și nici platformele pentru care va fi lansat.

Star Wars Eclipse
Foto: Lucasfilm Games

Sursa: StarWarsEclipse.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News