EPIC League găzduiește un turneu de Dota 2 cu premii în valoare de 500.000 de dolari

Autor: Vlad Ionescu | 28.10.2020
EPIC League găzduiește un turneu de Dota 2 cu premii în valoare de 500.000 de dolari

Dota 2, unul dintre cele mai cunoscute jocuri video din scena de eSports, se întoarce cu un nou super turneu! Scena competitivă de Dota 2 este susținută de Epic eSports Events, organizație ce a lucrat în ultimele luni la unul dintre cele mai mari evenimente, premiul fiind totuși unul pe măsura: 500.000 de dolari americani.

Cei de la Epic eSports Events sunt recunoscuți în scena de gaming pentru organizarea turneelor de tip flagship, dar și pentru găzduirea unor evenimente mai mici, organizate online.

 Turneul se desfășoara în perioada 3 noiembrie – 13 decembrie 2020, calificările fiind jucate începând cu data de 29 octombrie. Opt dintre cele mai bune organizații ale lumii au primit deja o invitație de participare, urmând ca restul echipelor să iși câștige locul în eveniment prin sesiunea de calificări organizată de Epic Events. De asemnea, organizatorii au fost și în spatele Omega League, turneu ce a reușit, în cadrul marei finale, să adune nu mai puțin de 400.000 spectatori unici pe livestream-ul oficial. Meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Team Secret, una dintre cele mai bune organizații de Dota 2 din eSports.

Echipele invitate la EPIC League pentru Dota 2:

  • Team Secret
  • Alliance
  • Team Liquid
  • Virtus Pro
  • Natus Vincere
  • OG
  • Team Nigma
  • Vikin.gg

Virtus.Pro participă la turneu cu a doua echipă!

După ce organizația Virtus.Pro și-a anunțat inactivitatea primei echipe de Dota2 pentru o perioadă nederminată, echipa a doua – Virtus.Pro Prodigy – va reprezenta organizația la marele turneu, cu rezultate foarte bune în ultimele meciuri disputate. Pe lângă acest eveniment, prima echipa a organizației va rata și marele turneu ESL One Germany.

Prestația slabă din cadrul The International 2019 a rezultat cu eliminarea echipei de pe locul al 9-lea, clasarea fiind mult sub așteptări. Foarte multe schimbări de jucători și formație s-au petrecut în cadrul organizației, motiv pentru care prima echipa de Dota2 a celor de la Virtus.Pro a ales să își suspende activitatea pe o perioadă nedeterminată. Cel mai probabil aceștia se vor întoarce într-o formulă nouă și cu o tactică mai bună de joc.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News