Epic Mega Sale 2021: prețuri promoționale și cupoane de reduceri pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.05.2021
Epic Mega Sale 2021: prețuri promoționale și cupoane de reduceri pe Epic Games Store
Foto: Epic Games

Epic Games Store a dat startul unei noi campanii de reduceri: Epic Mega Sale 2021. Astfel, numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%, precum lansările recente ale celor de la Ubisoft: pachetul Assassin’s Creed Valhalla + Watch Dogs Legion este disponibil pentru 300,90 lei, iar bundle-ul Assassin’s Creed Valhalla + Immortals Fenyx Rising poate fi obținut în schimbul unei sume similare.

Alte jocuri incluse în campania de reduceri Epic Mega Sale 2021 sunt recentele titluri Kingdom Hearts pentru PC, Oddworld Soulstorm, Outriders, Cyberpunk 2077, Star Wars Squadrons, dar și încă extrem de popularul GTA V.

Întreaga listă de reduceri a celor de la Epic Games Store poate fi consutată aici.

Epic Mega Sale 2021: cupoane de reduceri pentru toată lumea

De asemenea, Epic Games continuă tradiția de a oferi cupoane de reduceri, ce pot fi folosite pentru a mai diminua cu 10€ (40 lei) prețul oricărui joc ce costă cel puțin 14,99€ (59 lei). Epic Games oferă un prim astfel de cupon în mod gratuit (îl puteți revendica aici) și cupoane suplimentare pentru orice achiziție nouă.

Atenție însă, aceste cupoane nu pot fi folosite pentru a obține prețuri mai bune pentru DLC-uri sau precomenzi, ci numai pentru jocurile deja lansate. Nu în ultimul rând, cupoanele aferente acestei promoții vor expira pe 17 iunie 2021.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News