F1 23 va fi lansat cu suport DLSS, Ratchet & Clank: Rift Apart va include DLSS 3 și Reflex

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2023
F1 23 va fi lansat cu suport DLSS, Ratchet & Clank: Rift Apart va include DLSS 3 și Reflex
Foto: EA Sports

Ecosistemul GeForce RTX continuă să se extindă, cu peste 300 de jocuri ce oferă suport pentru DLSS și peste 70 de jocuri ce incorporează tehnologia Reflex. F1 23 se va lansa pe 16 iunie, iar utilizatorilor de soluții video GeForce RTX le este promis un spor de performanță cu NVIDIA DLSS și latență optimizată cu Reflex. De asemenea, Ratchet & Clank: Rift Apart va fi lansat pentru PC pe 26 iulie, cu suport pentru NVIDIA Reflex, DLSS 3, DLAA și Ray Tracing.

Nu în ultimul rând, titluri precum Daydream: Forgotten Sorrow, Layers of Fear și Strayed Lights se bucură de un upgrade de performanță grație suportului pentru DLSS 2.

F1 23, un spor de performanță cu DLSS

Pe 16 iunie, fanii jocurilor cu mașini se pot așeza pe grila de start pentru a concura cu cei mai buni piloți din lume în EA SPORTS F1 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2023.

Pe PC, utilizatorii GeForce RTX vor putea accelera numărul de cadre pe secundă grație implementării NVIDIA DLSS 2, încă din momentul lansării. De asemenea, NVIDIA DLSS 3 va fi adăugat în joc printr-un update ulterior.

Astfel, gamerii cu GeForce RTX vor beneficia de cel mai înalt număr de cadre pe secundă atunci când vor activa reflexii, umbre și ocluzie ambientală ray-traced datorită nucleelor dedicate efectelor Ray Tracing de pe fiecare astfel de placă video. Dar și cei care au plăci video GeForce GTX 900 sau mai noi vor putea face experiența din F1 23 și mai responsivă cu ajutorul NVIDIA Reflex.

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continua să crească, iar o nouă serie de jocuri adoptă această tehnologie:

  • Strayed Lights (disponibil acum cu DLSS 2)
  • Daydream: Forgotten Sorrow (se lansează pe 14 iunie cu DLSS 2 și Ray Tracing)
  • Layers of Fear (se lansează pe 15 iunie cu DLSS 2 și Ray Tracing)
  • Ratchet & Clank: Rift Apart (se lansează pe 26 iulie cu DLSS 3, DLAA, Reflex și Ray Tracing)
  • Party Animals (se lansează pe 20 septembrie cu DLSS 2 și Reflex)
  • Witchfire (se lansează pe 20 septembrie cu DLSS 3 și Reflex)
  • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (se lansează pe 26 septembrie cu full Ray Tracing și DLSS 3)
  • Warhaven (se lansează la toamnă cu DLSS 3)

Mai mult, sezonul 5 din Overwatch 2 a început, jocul oferind suport pentru NVIDIA Reflex, iar Fortnite Chapter 4 season 3 este disponibil acum, cu Reflex și DLSS.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News