Final de drum pentru Marvel’s Avengers. Când va fi lansat update-ul final

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2023
Final de drum pentru Marvel’s Avengers. Când va fi lansat update-ul final
Foto: Square Enix / Marvel

Studioul Crystal Dynamics, recent trecut din curtea publisher-ului Square Enix în cea a Embracer Group, a anunțat că va întrerupe dezvoltarea activă a jocului Marvel’s Avengers. Mai exact, update-ul 2.8, ce urmează să fie lansat pe 31 martie 2023, va fi ultimul dedicat acest joc. Mai mult, suportul oficial pentru Marvel’s Avengers va fi întrerupt pe 30 septembrie 2023. Totuși, chiar și după atingerea acestui termen, jocul va continua să rămână funcțional, atât în ceea ce privește porțiunea single player, cât și cea multiplayer.

Update-ul 2.8, așteptat la finele lunii martie, nu va aduce obiecte cosmetice noi în Marketplace-ul jocului, concentrându-se pe actualizările finale în ceea ce privește echilibrarea elementelor ce țin de mecanicile de joc. Astfel, update-ul 2.7 a adus ultimul conținut cu adevărat nou în Marvel’s Avengers: eroul Winter Solider și Cloning Lab Omega-Level Threat.

Mai mult, odată cu încetarea dezvoltării active a acestui joc, update-ul 2.8 va marca și închiderea definitivă a Marketplace-ului de elemente cosmetice din Marvel’s Avengers. Jucătorii nu vor mai putea achiziționa nici credits in-game, iar toate sumele de credits deținute deja vor fi transformate în resurse in-game.

De asemenea, odată cu închiderea Marketplace-ului, toate item-urile comercializate acolo, precum costumele, takedown-urile, emote-urile și nameplate-urile, alături de Challenge Cards și Shipments vor deveni gratuite pentru toți jucătorii care dețin un exemplar al jocului.

Începând cu 30 septembrie 2023, jocul Marvel’s Avengers va fi retras de la vânzare din toate magazinele digitale în care este disponibil în acest moment.

Sursa: Crystal Dynamics

Urmărește Go4Games.ro pe Google News