Ubisoft aduce For Honor pe PlayStation 5 și noile console Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2020
Ubisoft aduce For Honor pe PlayStation 5 și noile console Xbox

Ubisoft a confirmat faptul că For Honor, jocul ce pune față în față mai multe civilizații ale omenirii din Evul Mediu, va face pasul către consolele de nouă generație PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S.

Îmbunătățiri grafice…

Astfel, versiunile deja existente ale jocului For Honor pentru PlayStation 4 și Xbox One vor putea fi jucate și pe PlayStation 5, respectiv noile console Xbox Series X și S, pe care vor păstra îmbunătățirile grafice aplicate acestui titlu odată cu adăugarea suportului pentru PlayStation 4 Pro și Xbox One X:

  • Reflexii în apă îmbunătățite
  • Îmbunătățirea nivelului de detaliu pentru obiectele afișate în depărtare
  • Creșterea rezoluției umbrelor
  • Îmbunătățirea metodelor de filtrare a texturilor

De asemenea, jocul va rula în rezoluție 4K (3840×2160) pe consolele Xbox Series X și PlayStation 5, și doar 1080p (1920×1080) pe Xbox Series S. Trecerea între generațiile de console (de la PS4 la PS5 sau de la Xbox One la Xbox Series X | S) se va face automat, profilurile jucătorilor, precum și toate achizițiile făcute urmând să facă tranziția către noua generație de console.

…și 60 de cadre pe secundă

Nu în ultimul rând, un update urmează să fie lansat pentru aceste noi console, ce va face jocul să ruleze cu un framerate de 60 de cadre pe secundă pe PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S. Acest update va fi disponibil începând din luna decembrie, odată cu debutul Year 4 Season 4 pentru For Honor.

For Honor este disponibil în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, urmând să poată fi jucat și pe PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S imediat ce aceste noi console își vor face apariția.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News