Ce jocuri gratuite vin în noiembrie 2020 la Xbox Live Gold

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2020
Ce jocuri gratuite vin în noiembrie 2020 la Xbox Live Gold

Microsoft a dezvăluit ce jocuri gratuite sunt destinate abonaților Xbox Live Gold în cursul lunii noiembrie 2020.

Ca de obicei, avem parte de două titluri pentru Xbox One și două jocuri mai vechi (atât pentru Xbox 360, cât și pentru pentru prima generație de console Xbox), acestea din urmă putând fi jucate și pe Xbox One prin intermediul funcției de backwards compatibility.

Iată ce jocuri gratuite vor primi abonații Xbox Live Gold în luna noiembrie 2020:

Xbox One:

  • Aragami: Shadow Edition (va putea fi descărcat gratuit pe întreaga durată a lunii noiembrie, în intervalul 1 – 30 noiembrie 2020)
  • Swimsanity! (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 noiembrie – 15 decembrie 2020)

Xbox 360:

  • Full Spectrum Warrior (va putea fi descărcat gratuit în perioada 1 – 15 noiembrie 2020)
  • Lego Indiana Jones (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 – 30 noiembrie 2020)

Pe lângă jocurile gratuite incluse, lunar, în abonament, serviciul Xbox Live Gold oferă și alte facilități pentru utilizatorii de console Xbox One și Xbox 360: perioade de promoții cu prețuri reduse pentru diferite jocuri și pachete DLC, precum și accesul la componentele multiplayer online ale jocurilor dedicate acestor console.

Xbox Live Gold este inclus în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate

Abonamentul Xbox Live Gold și toate facilitățile oferite de acesta se regăsesc incluse și în serviciul Xbox Game Pass Ultimate, care, pe lângă jocurile gratuite din fiecare lună și accesul la multiplayer online, include și o colecție de peste 100 de jocuri ce pot fi descărcate și rulate oricând (pe durata de valabilitate a abonamentului).

Mai mult, acestă bibliotecă de peste 100 de titluri incluse în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate este disponibilă atât pe consolele Xbox One, cât și pe PC-urile ce rulează sistemul de operare Windows 10, existând titluri specifice pentru fiecare dintre aceste două platforme.

De asemenea, incepand cu 10 noiembrie 2020, abonamentul Xbox Game Pass Ultimate va include si acces la serviciul EA Play.

Dacă aveți deja un un abonament activ la unul dintre serviciile Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass (pentru console sau PC), puteți face upgrade-ul către Xbox Game Pass Ultimate cu numai 1£ / 1€ / 1$.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News