Jocurile Ubisoft revin pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2022
Jocurile Ubisoft revin pe Steam
Foto: Ubisoft

Ubisoft revine la sentimente mai bune față de Steam, cea mai populară platformă de distribuție digitală a jocurilor video pentru PC. După ce, în 2019, alesese să își publice jocurile doar prin intermediul propriului serviciu (Ubisoft Connect) și prin Epic Games Store, Ubisoft a confirmat că titlurile companiei vor reveni, treptat, pe Steam.

Primul dintre acestea este chiar Assassin’s Creed Valhalla, joc ce urmează să primească update-urile finale în luna decembrie a acestui an și care beneficiază deja de o pagină oficială de Steam. Ulterior, și alte jocuri Ubisoft vor fi disponibile prin serviciul celor de la Valve, un reprezentant a companiei declarând pentru PC Gamer:

Evaluăm constant oportunitățile de a aduce jocurile noastre către un public cât mai numeros, indiferent de unde se află acesta, oferind un ecosistem consistent pentru jucători prin intermediul Ubisoft Connect. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 și Roller Champions se afla printre jocurile pe care Ubisoft urmează să le lanseze prin Steam.

Ubisoft se alătura astfel unei serii lungi de publisheri ce au încercat să părăsească Steam, orientându-se către alternative proprii sau Epic Games Store, însă au sfârșit prin a reveni, treptat, la serviciul celor de la Valve. Alături de publisher-ul francez, pe această listă se mai regăsesc nume precum Activision (care a readus Call of Duty: Modern Warfare II pe Steam), Electronic Arts sau Microsoft.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News