Mafia 3 – gameplay şi detalii suplimentare despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2015
Mafia 3 – gameplay şi detalii suplimentare despre joc

Colegii de la GameInformer au realizat un interviu cu membrii studioului Hangar 13, realizatorii din spatele lui Mafia III. Aceştia au dezvăluit detalii noi despre povestea şi locul unde se va desfăşura acţiunea jocului, precum şi despre personajul central – Lincoln Clay. De asemenea, în clipul de mai jos aveţi ocazia de a urmări secvenţe de gameplay din Mafia III.

Acţiunea din Mafia 3 va avea loc în 1968, în New Orleans, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Orleans. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinandu-l pe Clay sa pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Orleans, după cum acesta va fi portretizat în Mafia III. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II.

Mafia III va fi lansat în 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News