Microsoft a anunțat Developer_Direct 2024, cu Indiana Jones în prim plan. Când va fi difuzat și ce alte jocuri sunt incluse

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2024
Microsoft a anunțat Developer_Direct 2024, cu Indiana Jones în prim plan. Când va fi difuzat și ce alte jocuri sunt incluse
Foto: Lucasfilm

Microsoft tocmai a anunțat un nou episod al programului Developer_Direct, gândit pentru a promova viitoarele lansări de jocuri de la Xbox Game Studios și Bethesda, inclusiv noul Indiana Jones. Noul episod va fi difuzat pe 18 ianuarie 2024, cu începere de la 22:00 (ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Prezentat chiar de către producătorii acestor jocuri, noul episod Developer_Direct va aduce noi informații și secvențe de gameplay din titluri pentru Xbox, PC și serviciul Game Pass de la studiourile Xbox, Bethesda și nu numai.

Developer_Direct Indiana Jones
Foto: Microsoft

Astfel, din acest nou episod Developer_Direct nu vor lipsi titluri precum noul joc Indiana Jones de la studioul Machine Games (seria Wolfenstein), Avowed, noul fantasy RPG de la studioul Obsidian Entertainment, Ara: History Untold, de la Oxide Games, precum și mult așteptatul Senua’s Saga: Hellblade II de la Ninja Theory.

În privința noului Indiana Jones, vom avea parte de un segment de peste zece minute în care producătorii vor dezvălui titlul oficial al jocului, detalii despre poveste, precum și premiera primului trailer cu secvențe de gameplay. Mai multe zvonuri plasează lansarea acestui nou titlu Indiana Jones chiar în cursul anului 2024.

Imediat după finalizarea show-ului Developer_Direct 2024, va urma un Global Reveal pentru The Elder Scrolls Online, de la ora 23:00, cu prezentarea celui mai mare update pregătit în 2024 pentru MMORPG-ul celor de la ZeniMax Online Studios.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News