Joc sau realitate: primele secvențe de gameplay din Senua’s Saga: Hellblade II

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2021
Joc sau realitate: primele secvențe de gameplay din Senua’s Saga: Hellblade II
Foto: Xbox Game Studios

Dezvăluit acum doi ani, chiar pe scena de la The Game Awards, Senua’s Saga: Hellblade II a beneficiat de un update important la The Game Awards 2021. Mai exact, cu această ocazie, am primit un clip extins din jocul celor de la Ninja Theory, prezentând, în premieră, secvențe de gameplay din Senua’s Saga: Hellblade II.

După cum puteți vedea în secvențele de mai sus, gameplay-ul din Senua’s Saga: Hellblade II arată incredibil de realist, jocul fiind construit, de această dată, cu ajutorul noului motor grafic Unreal Engine 5. Mai mult, conform platformelor listate la finalul trailer-ului, Hellblade II a făcut tranziția către un proiect exclusiv next-gen, jocul urmând să fie disponibil doar pe consolele Xbox Series X|S și pe PC, fără a mai fi inclus și vechiul Xbox One.

Senua’s Saga: Hellblade II a fost primul joc confirmat pentru noile console Xbox

Cu doi ani în urmă, Phil Spencer, conducătorul diviziei Xbox din cadrul Microsoft, a urcat pe scena The Game Awards 2019 pentru a prezenta noua consolă Xbox Series X, precum și un prim trailer, realizat în întregime din secvențe in-game, din Senua’s Saga: Hellblade II, continuarea foarte apreciatului Hellblade: Senua’s Sacrifice.

În cadrul conferinței de presă susținute cu ocazia E3 2018, Microsoft a anunțat achiziționarea studioului Ninja Theory (Hellblade: Senua’s Sacrifice, Enslaved: Odyssey to the West, Heavenly Sword, DmC: Devil May Cry), Senua’s Saga: Hellblade II urmând să fie primul joc rezultat din acest nou parteneriat.

Senua’s Saga Hellblade II gameplay
Foto: Xbox Game Studios

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News