Parodie Mario Kart alături de Pedro Pascal, starul din serialul The Last of Us

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2023
Parodie Mario Kart alături de Pedro Pascal, starul din serialul The Last of Us
Foto: NBC / Kyle Dubiel / NBC via Getty Images

Pedro Pascal, actorul din seriale de succes precum Game of Thrones, The Mandalorian și The Last of Us, a fost invitatul serii în cel mai recent episod al show-ului umoristic Saturday Night Live. Iar cireașa de pe tort a acestui episod a fost reprezentată de un sketch realizat sub forma unui trailer pentru un nou eventual serial, realizat pe baza unei alte serii de jocuri video legendare: Mario Kart.

În secvențele de mai jos îl puteți admira pe Pedro Pascal în rolul lui Mario, însărcinat să o transporte pe prințesa Peach la bordul unui kart, printr-o variantă distopică a universului imaginat de Nintendo. Evident, este vorba despre o glumă și ar trebui luată ca atare.

Serialul The Last of Us, difuzat de HBO și platforma de streaming HBO Max, se bucură de un succes imens, fiecare nou episod înregistrând audiențe mai bune decât cele precedente. De altfel, HBO deja a comandat un al doilea sezon al serialului bazat pe jocurile video produse de studioul Naughty Dog.

Serialul The Last of Us, cu actorii Pedro Pascal (Joel) și Bella Ramsey (Ellie) în rolurile principale, poate fi vizionat pe HBO sau prin intermediul platformei HBO Max, noi episoade (dintr-un total de 9) urmând să fie publicate în fiecare zi de luni.

Sursa: Saturday Night Live YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News