Peste 10 minute de gameplay din noul joc Blair Witch

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2019
Peste 10 minute de gameplay din noul joc Blair Witch

Una dintre surprizele pregătite de Microsoft pentru conferinţa de presă pe care care compania a susţinut-o la E3 2019 a fost Blair Witch, un nou joc horror pentru Xbox One şi PC. Iar colegii noştri de la GameInformer sunt primii care prezintă, prin intermediul clipului de mai jos, peste zece minute din acest titlu, oferind şi numeroase detalii despre gameplay.

Noul joc Blair Witch este produs de studioul Bloober Team, aceeaşi echipă responsabilă şi pentru seria Layers of Fear, dar şi pentru Observer, ultima apariţie a regretatului actor Rutger Hauer. Blair Witch va păstra perspectiva first person, însă va adăuga o serie de noutăţi, precum câinele pe care personajul principal îl va avea mereu în preajmă şi care va avertiza jucătorul în caz de pericol.

De asemenea, pentru prima oară într-un joc al celor de la Bloober Team, vor exista şi confruntări cu inamici, singura arma eficientă împotriva acestora fiind lumina emisă de lanterna purtată de erou.

Blair Witch va fi lansat pe 30 august 2019, în versiuni pentru Xbox One şi PC, jocul urmând să fie incluse şi în biobliteca de titluri oferite prin intermediul abonamentului Xbox Game Pass.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News