Pikuniku, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2020
Pikuniku, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 8 octombrie 2020, puteți revendica un nou joc gratuit: Pikuniku. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Pikuniku este un joc adventure, condimentat de puzzle-uri, dezvoltat de studioul independent Sectordub și publicat, în 2019, de Devolver Digital. În acest titlu, jucătorii îl controlează pe Piku, o creatură de culoare roșie, ce încearcă să dejoace planurile malefice ce vizează secarea de resurse a lumii în care Piku își duce traiul.

Pikuniku îl pune pe protagonistul Piku să rezolve niveluri pline de puzzle-uri pentru a progresa. Majoritatea acestor puzzle-uri implică lovirea și împingerea de obiecte pentru a activa diferite uși ce permit accesul la următoarele segmente ale acestor niveluri. De asemenea, Piku mai are câteva abilități speciale ce-i permit să traverseze lumea de joc.

Pe parcursul aventurii sale, Piku va ajunge și în diferite sate, unde va interacționa cu locuitorii și își va putea achiziționa item-uri și elemente cosmetice cu ajutorul bănuților strânși pe parcursul nivelurilor. Jocul include și un mod de multiplayer co-op local, în care un al doilea jucător îl controlează pe Niku, o creatură portocalie ce-l va acompania pe Piku.

Pikuniku poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 8 octombrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/pikuniku/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Două noi jocuri gratuite promise pentru săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu două noi titluri: ABZU și Rising Storm 2: Vietnam.

Până atunci însă, puteți revendica Pikuniku drept joc gratuit până pe 8 octombrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News