Pine, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2021
Pine, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 13 mai 2021, puteți revendica un nou joc gratuit: Pine. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Pine este un titlu open world dezvoltat de Twirlbound și publicat de Kongregate, ce își propune să combine acțiunea și aventura, într-o lume simulată, în care omenirea nu a ajuns încă în vârful lanțului trofic. Veți putea lupta împotriva unei varietăți de specii ostile, iar pe unele le veți putea transforma în aliați, în misiunea de a găsi o noua casă pentru tribul vostru de oameni.

Pine poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 13 mai 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/pine și selectând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare vine rândul unui joc de aventură

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi un nou joc gratuity: The Lion’s Song. Este vorba despre un joc de aventură ce pune accent pe latura narativă. Pe parcursul a patru episode, acesta va spune poveștile unor artiști și oameni de știință austrieci de la începutul secolului al XX-lea.

Până atunci însă, puteți revendica Pine drept joc gratuit până pe 13 mai 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News