PlayStation Plus, gratuit în acest weekend pentru deţinătorii de PS4

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2015
PlayStation Plus, gratuit în acest weekend pentru deţinătorii de PS4

Sony Computer Entertainment Europe are o surpriză pentru utilizatorii de console PlayStation 4, în special pentru cei care nu deţin încă un abonament PlayStation Plus. Astfel, accesul la multiplayer-ul online pentru jocurile dedicate consolei PlayStation 4, inclus în mod normal printre beneficiile aduse de PlayStation Plus, va fi gratuit pentru un weekend întreg, începând de vineri, 13 februarie 2015 (ora 08:00) şi până luni, 16 februarie 2015 (ora 08:00).

După cum am amintit, această ofertă va fi disponibilă tuturor posesorilor de console PS4, fără ca aceştia să fie nevoie să fie abonaţi PlayStation Plus. În cadrul acestei promoţii, orice utilizator de PlayStation 4 va putea să-şi măsoare forţele cu orice alt jucător de pe glob în cadrul unor jocuri precum Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V sau FIFA 15. Pe durata acestei promoţii, utilizatorii vor avea acces şi la funcţionalitatea Share Play. Prin intermediul acestei facilităţi, jucătorii îşi pot invita prietenii să-i ajute cu jocul sau să-i provoace la o confruntare, chiar dacă prietenul respectiv nu deţine jocul.

Sony a dezvăluit la începutul lunii ianuarie a acestui an ca peste 10.9 milioane de jucători de pe tot globul sunt abonaţi activi ai serviciului PlayStation Plus, acesta incluzând beneficiile exclusive ale multiplayer-ului online pe consolele PlayStation 4.

De asemenea, lunar, abonaţii PlayStation Plus au acces la o selecţie de jocuri pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3 şi PlayStation Vita, pe care le pot juca gratuit pe toată durata abonamentului. Oferta din aceasta lună include jocurile Transistor (PlayStation 4), Apotheon (PlayStation 4), Yakuza 4 (PlayStation 3), Thief (PlayStation 3), Rogue Legacy (PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita) şi Kick & Fennick (PlayStation Vita).

Alte beneficii ale abonaţilor PlayStation Plus sunt reducerile de preţ exclusive în cadrul PlayStation Store şi posibilitatea de a stoca salvările de joc în cloud. Abonamentul PS Plus poate fi achiziţionat pentru 31 de lei pe lună. Pentru a economisi, utilizatorii pot opta pentru un abonament pe trei luni, la preţul de 67 lei, sau un abonament pe un an, la preţul de 224 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News