Pragmata, unul dintre cele mai promițătoare jocuri de la Capcom, a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2021
Pragmata, unul dintre cele mai promițătoare jocuri de la Capcom, a fost amânat
Foto: Capcom

Pragmata a fost unul dintre cele mai misterioase titluri dezvăluite la evenimentul de debut al consolei PlayStation 5, din vara anului trecut, jocul fiind dezvoltat de Capcom, compania din spatele unor serii faimoase precum Resident Evil, Monster Hunter sau Devil May Cry. Primul său trailer a adus aminte de creațiile lui Hideo Kojima (fără a avea însă legătură cu renumitul designer japonez), Capcom preferând să păstreze aerul de mister din jurul acestui titlu.

Din păcate, nu vom juca Pragmata în cursul anului 2022, așa cum a fost anunțat inițial. Capcom tocmai a făcut acest anunt prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, menționând că echipa producătoare lucrează din greu, însă va avea nevoie de mai mult timp pentru a se asigura că “vom avea parte de o aventură de neuitat”. Pentru a face așteptarea mai ușoară, a fost lansat totuși un teaser nou pentru Pragmata, cu secvențe redate cu ajutorul motorului grafic din joc.

Conform celor de la Capcom, acțiunea din Pragmata ar urma să aibă loc pe Lună, într-o versiune distopică a viitorului apropiat.

În urma acestui anunț, Pragmata este acum așteptat în cursul anului 2023, urmând să fie lansat în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Pragmata Twitter