Urmărește în direct evenimentul de prezentare pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2020
Urmărește în direct evenimentul de prezentare pentru PlayStation 5

Pe 11 iunie 2020, începând cu 23:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct evenimentul de prezentare a jocurilor pentru consola PlayStation 5.

Conform lui Jim Ryan, CEO al Sony Interactive Entertainment, după dezvăluirea configurației hardware din noua consolă PS5, dar și a noului controller DualSense, a venit vremea ca Sony să prezinte și primele titluri dezvoltate pentru noua generație de console. Vom avea parte de jocuri de la studiouri și publisheri mari parteneri, dar și de la PlayStation Studios, precum și de creații din partea studiourilor mai mici, independente, toate promițând să folosească întregul potențial al consolei.

Jocuri, jocuri și iar jocuri

Conform zvonurilor, Sony ar urma să se folosească de acest event pentru a prezenta câteva creații noi din partea studiourilor proprii, cum ar fi Gran Turismo 7 de la Polyphony Digital, un potențial shooter multiplayer în universul Killzone, alături de continuarea pentru Horizon: Zero Dawn, ambele de la Guerrilla Games, un nou titlu Ratchet & Clank de la Insomniac Games (poate și anunțul oficial pentru Marvel’s Spider-Man 2?), un remake complet pentru Demon’s Souls, realizat de Bluepoint Games, și un nou joc Silent Hill, realizat sub licența de la Konami, dar și o remasterizare pentru Bloodborne, ce ar urma să fie disponibilă atât pe PlayStation 5, cât și pe PC.

Din partea partenerilor, este posibil să vedem noul titlu Call of Duty de la Activision, alături de un nou proiect Star Wars de la EA, prezentarea unui joc de la Ubisoft, dar și dezvăluirea lui Resident Evil 8 de la Capcom.

Mai mult, având în vedere că PlayStation 5 este pe cale să intre în producție, pentru a preveni leak-urile nedorite, Sony ar putea să dezvăluie și aspectul exterior al consolei PS5 în cadrul acestui eveniment. Șansele de a afla în această seară prețul și data de lansare a consolei sunt însă destul de mici.

Prezentare pe timp de pandemie

Sony avertizează că, din cauza regimului de lucru de acasă folosit acum de majoritatea angajaților companiei, dar și de parteneri, evenimentul de prezentare PlayStation 5, ce va dura puțin peste o oră, va fi transmis “doar” în rezoluție 1080p, la un framerate de 30 de cadre pe secundă.

Nu în ultimul rând, compania vă recomandă să urmăriți această prezentare cu sunet în căști, câteva efectele sonore ce vor fi incluse pe parcursul evenimentului fiind concepute special în acest sens.

PlayStation 5 este așteptat în cursul sezonului sărbătorilor de iarnă din 2020.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News