Red Dead Redemption 2 va sosi pe PC în 2019?

Autor: Cosmin Aionita | 22.10.2018
Red Dead Redemption 2 va sosi pe PC în 2019?

Chiar în săptămâna premergătoare lansării jocului Red Dead Redemption 2, în versiunile sale pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One, încep să-şi facă apariţia noi indicii conform cărora noua creaţie a celor de la Rockstar Games urmează să-şi facă apariţia, cât de curând, şi pentru PC.

Cel puţin aşa afirmă lanţul de magazine retail Media Markt, unul dintre cele mai mari din Europa, care a listat deja o versiune pentru PC a jocului Red Dead Redemption 2 pe site-ul său. Data de lansare menţionată, 31 decembrie 2019, este, în mod evident, un place holder temporar, până când existenţa unei astfel de ediţii a jocului va fi confirmată în mod oficial.

Red Dead Redemption 2 PC

De asemenea, nu este pentru prima dată când posibila versiune pentru PC a lui Red Dead Redemption 2 iese la iveală: în vară, colegii de la VG247 au raportat că pe profilul de LinkedIn a unuia dintre programatorii de la Rockstar Games era menţionată şi platforma PC pentru acest joc. Între timp, respectivul membru al echipei producătoare (căruia jurnaliştii au dorit să-i păstreze anonimitatea) a eliminat menţiunea “PC” din dreptul jocului Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 PC

Pe de altă parte, chiar cei de la Rockstar Games, într-un interviu realizat cu publicaţia Multiplayer.it, au afirmatRed Dead Redemption 2 va fi lansat, momentan, doar pentru PlayStation 4 şi Xbox One, o versiune pentru PC nefiind (încă) luată în calcul. Compania şi-a făcut însă un obicei din a-şi lansa jocurile mai întâi pe console, versiunile pentru PC fiind oferite ceva mai târziu (vezi GTA 5, lansat pentru PS3 şi Xbox 360 în septembrie 2013, pentru PS4 şi Xbox One în noiembrie 2014, ediţia pentru PC sosind abia în primăvara lui 2015). Pe de altă parte, Rockstar are şi jocuri ce nu au fost lansate niciodată pentru PC, cum ar fi Midnight Club Los Angeles sau chiar primul titlu al seriei Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în ediţii pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News