Reduceri de Black Friday la jocurile PlayStation. Recomandările Go4Games

Autor: Cosmin Aionita | 18.11.2022
Reduceri de Black Friday la jocurile PlayStation. Recomandările Go4Games
Foto: PlayStation România

Este din nou acea perioadă a anului în care avem Black Friday la jocurile PlayStation. Astăzi începe o campanie promoțională ce vine cu reduceri consistente de prețuri pentru numeroase jocuri deja lansate, fie din propriul portofoliul first party, fie de la publisherii parteneri.

Începând de astăzi, prin intermediul acestor reduceri de Black Friday, vă puteți achiziționa la prețuri avantajoase atât titluri foarte cunoscute, printre cele mai bune ale PlayStation, precum Marvel’s Spider-Man sau Horizon: Forbidden West, dar și alte jocuri foarte populare, cum ar fi FIFA 23, NBA 2K23 sau Gotham Knights.

De asemenea, deși majoritatea titlurilor incluse în această campanie de reduceri de Black Friday se regăsesc, în format digital, pe PlayStation Store, o selecție bogată de jocuri exclusive sunt oferite la prețuri atractive și în magazinele online ale retailerilor parteneri de pe teritoriul țării noastre. În promoție sunt incluse atât jocuri pentru PlayStation 5, cât și titluri clasice pentru PlayStation 4.

Special pentru voi, Go4Games a realizat un scurt ghid al jocurilor pe care vi le recomandăm și pe care, cu ocazia acestor reduceri, le puteți achiziționa la prețuri reduse. Nu în ultimul rând, ca parte a acestor reduceri, și abonamentele PlayStation Plus Essential / Extra / Premium beneficiază de prețuri speciale, reduse cu 25%.

Vă recomandăm totuși să consultați întreaga ofertă de reduceri de Black Friday de pe PlayStation Store, mult mai multe titluri fiind disponibile la prețuri reduse. De asemenea, verificați și ofertele complete ale magazinelor retail din România ce participă la această campanie de reduceri: eMAG, Altex, Media Galaxy, Flanco și Orange.

Campania reducerilor de Black Friday, desfășurată prin intermediul PlayStation Store, va fi valabilă până pe 28 noiembrie 2022.

Jocuri exclusive PlayStation

Printre cele mai apreciate titluri din lumea gaming-ului au fost întotdeauna cele exclusive PlayStation, datorită calității de necontestat a acestor jocuri. Ca în fiecare an, în promoția de Black Friday sunt incluse, la prețuri foarte atractive, atât titluri clasice pentru PlayStation 4 (precum Ghost of Tsushima sau The Last of Us Part II), precum și jocuri recente pentru PlayStation 5 (cum ar fi Horizon: Forbidden West si Gran Turismo 7).

PlayStation 5:

Horizon Forbidden West
Gran Turismo 7
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
The Last of Us Part I

PlayStation 4:

Ghost of Tsushima
The Last of Us Part II
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Gran Turismo 7

Recomandări de jocuri de pe PlayStation Store

Fanii jocurilor anuale de sport vor avea parte de surprize în cadrul acestei campanii de Black Friday: atât FIFA 23, cât și NBA 2K23 sunt disponibile la prețuri reduse. Mai mult, pasionații de latura strategică a curselor, pot încerca F1 Manager 2022 la un preț mai accesibil.

De asemenea, recentul Gotham Knights beneficiază de reducere, alături de alte jocuri importante lansate în cursul acestui an, cum ar fi Dying Light 2 sau Stray.

Nu în ultimul rând, din categoria titlurilor clasice pe care nu trebuie să le ratați la aceste prețuri reduse trebuie menționate The Last of Us Part II, God of War, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered sau colecția completă Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy.

Mai jos, găsiți lista titlurilor recomandate de Go4Games, pe care le puteți cumpăra anul acesta de pe PlayStation Store, la prețuri speciale de Black Friday:

FIFA 23 PS4
FIFA 23 PS5
NBA 2K23 PS4
NBA 2K23 PS5
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS4 & PS5
Gotham Knights
Gran Turismo 7 PS4
Gran Turismo 7 PS4 & PS5
Horizon: Forbidden West PS4 (include upgrade la versiunea de PS5)
Stray
The Last of Us Part I
Dying Light 2
F1 Manager 2022
The Last of Us Part II
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
God of War PS4
Hazelight Bundle (It Takes Two + A Way Out)
Kena: Bridge of Spirits
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Alan Wake Remastered
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Black Friday PlayStation
Foto: PlayStation România
Urmărește Go4Games.ro pe Google News