Rise of The Tomb Raider – Lara Croft şi găina explozivă

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2015
Rise of The Tomb Raider – Lara Croft şi găina explozivă

Ne-am obişnuit ca precomenzile pentru anumite jocuri să fie însoţite de tot felul de bonusuri. Mai puţin obişnuite pentru ţara noastră sunt bonusurile oferite de precomenzile realizate la un magazin anume, acestea nefiind disponibile la concurenţă. Un astfel de exemplu este Apex Predator Preorder Pack pentru Rise of The Tomb Raider, promis pentru precomenzile realizate în lanţul de magazine GameStop de peste ocean.

Apex Predator Preorder Pack include o costumaţie specială pentru Lara Croft, o armă exclusivă (Venom Hand Cannon), precum şi Holy Fire Card Pack, un set de abilităţi… trăznite. În trailer-ul de mai jos puteţi observa punerea în practică a acestor abilităţi, dintre care nu lipseşte… găina explozivă.

Rise of The Tomb Raider va avea două medii de joc open world, dintre care unul va fi Siberia, iar producătorii promit puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior. Eroina Lara Croft va fi capabilă să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici.

Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pentru Xbox One şi Xbox 360, pe 10 noiembrie 2015. Versiunea pentru PC va fi lansată în prima parte a anului 2016 (în variante pentru Windows 10 şi pentru Steam), în timp ce Rise of The Tomb Raider pentru PlayStation 4 este programat pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Rise of The Tomb Raider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News