Sekiro: Shadows Die Twice – tot ce vreţi să ştiţi despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2019
Sekiro: Shadows Die Twice - tot ce vreţi să ştiţi despre joc

Activision a lansat un trailer extins pentru Sekiro: Shadows Die Twice, cel mai recent joc al studioului japonez From Software, autor al deosebit de apreciatei serii Dark Souls. Secvenţele de mai jos trec în revistă aproape toate elementele jocului, plecând de la poveste şi trecând prin mai multe aspecte ale gameplay-ului din Sekiro: Shadows Die Twice.

Astfel, Sekiro: Shadows Die Twice este un action/adventure third person single player, ce beneficiază de anumite elemente RPG. Jucătorii vor intra în pielea unui războinic din Japonia medievală, însărcinat cu protecţia unui tânăr nobil, răpit chiar sub ochii săi. Eroul îşi pierde unul dintre braţe, acesta urmând să fie înlocuit, pe parcursul jocului, cu o proteză ce incorporează o serie de unelte vitale pentru un ninja, cum ar fi un grappling hook, un topor, shuriken-uri şi multe altele.

Iar acestea se vor dovedi deosebit de utile în timpul luptelor, unde Sekiro, protagonistul supranumit şi Lupul cu un singur braţ, va avea de înfruntat numeroşi inamici şi boşi. Precedentele titluri ale celor de la From Software ne-au învăţat că niponii preferă sistemele de luptă complexe, ce imbină tactica cu nevoia de a reacţiona cat mai rapid, iar Sekiro: Shadows Die Twice nu va face excepţie de această filosofie de design. Moartea nu înseamnă însă şi finalul pentru eroul jocului, care poate reveni din morţi o singură dată, pierzându-şi însă din abilităţi. În anumite condiţii însă, cum ar fi uciderea stealth a unui inamic, Sekiro îşi poate redobândi abilitatea de a reveni din morţi.

Sekiro: Shadows Die Twice este realizat sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, şi urmează să fie lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Sekiro Shadows Die Twice

Urmărește Go4Games.ro pe Google News