Seria Dead Rising se întoarce pe platformele moderne

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2016
Seria Dead Rising se întoarce pe platformele moderne

În urmă cu câteva zile şi-a făcut apariţia pe Internet lista de trofee (achievements) pentru o ediţie de PlayStation 4 a jocului Dead Rising. Exista o singură problemă: primul Dead Rising nu a fost niciodată lansat pe consolele PlayStation (şi nici pe PC), jocul fiind oferit, în 2006, drept titlu exclusiv pentru Xbox 360. Aşadar, imediat şi-au făcut apariţia zvonurile legate de o eventuală ediţie Dead Rising remasterizată pentru consolele moderne.

Zvonuri, pe care, în mod surprinzător, Capcom le-a confirmat: primul joc al seriei Dead Rising va fi remasterizat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Asta nu este însă tot: Dead Rising 2 şi Dead Rising 2: Off the Record vor fi de asemenea remasterizate pentru PlayStation 4 şi Xbox One (deja există versiuni pentru PC ale acestora). Capcom a promis că, în curând, va oferi mai multe detalii despre aceste noi ediţii ale jocurilor Dead Rising.

De asemenea, în cadrul E3 2016, a fost anunţat că Dead Rising 4 va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă al acestui an, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). În ceea ce priveşte versiunea pentru PC, Microsoft şi Capcom au confirmat că jocul va fi disponibil, în primă fază, doar prin intermediul Windows Store pentru Windows 10, urmând ca după trecerea a 90 de zile, acesta să-şi poată face apariţia şi prin intermediul altor servicii de distribuţie pentru PC (cum ar fi Steam). Exclusivitatea este temporară şi în cazul versiunii pentru console, Dead Rising 4 urmând sa fie disponibil doar pe Xbox One pentru cel puţin un an din momentul lansării.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News