Serialul The Last of Us doboară un nou record de audiență pentru HBO

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2023
Serialul The Last of Us doboară un nou record de audiență pentru HBO
Foto: HBO

După ce primul episod al serialului The Last of Us a impresionat, înregistrând a doua cea mai populară premieră din istoria recenta a HBO (depășit fiind doar de House of the Dragon, continuarea popularului Game of Thrones), cel de-al doilea episod și-a depășit predecesorul.

Conform audientelor măsurate de Nielsen și datelor strânse chiar de către Warner Bros. Discovery, cel de-al doilea episod din The Last of Us a strâns nu mai puțin de 5,7 milioane de telespectatorii pe parcursul difuzării sale de pe HBO și streaming-ului de pe HBO Max. Avem parte astfel de o creștere de 22% față de cifrele de debut ale primului episod, care înregistrase „numai” 4,7 milioane de telespectatori în prima sa zi de difuzare. La o săptămână de la premieră, primul episod din The Last of Us a înregistrat deja 18 milioane de privitori.

Performanța înregistrată de cel de-al doilea episod, care poarta titlul „Infected” (fiind regizat chiar de către Neil Druckmann, scenaristul și directorul de creație al primului joc video din serie) este și mai impresionantă în aceste condiții, reprezentând un veritabil record pentru HBO: cea mai crescută audiență pentru un al doilea episod dintr-un serial dramatic original HBO din istoria canalului.

Serialul The Last of Us, cu actorii Pedro Pascal (Joel) și Bella Ramsey (Ellie) în rolurile principale, poate fi vizionat pe HBO sau prin intermediul platformei HBO Max, noi episoade (dintr-un total de 9) urmând să fie publicate în fiecare zi de luni.

Sursa: Variety

Urmărește Go4Games.ro pe Google News