Sony anunță un nou episod State of Play. Ce jocuri vor fi prezentate și cum poate fi urmărit

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2021
Sony anunță un nou episod State of Play. Ce jocuri vor fi prezentate și cum poate fi urmărit
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a confirmat că săptămâna aceasta vom avea parte de un nou episod al show-ului State of Play, folosit de companie pentru a dezvălui noi jocuri pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5, dar si pentru update-uri referitoare la titlurile deja anunțate.

Noul episod State of Play va fi difuzat vineri, 9 iulie 2021, cu începere chiar de la miezul nopții (0:00, ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Ce vom putea vedea în noul State of Play

Conform anunțului oficial, noul episod State of Play va include o privire amănunțită asupra gameplay-ului din jocul Deathloop, pregătit de studioul Arkane și Bethesda pentru luna septembrie.

Pe lângă segmentul dedicat jocului Deathloop, episodul va include și update-uri referitoare la alte titluri provenite de la parterii third party, precum și despre jocuri indie. Întreaga prezentare va avea o durată de aproximativ 30 de minute.

Deathloop urmează să fie lansat pe 14 septembrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC.

Fără God of War sau Horizon Forbidden West

De asemenea, Sony ne-a avertizat să nu ne așteptăm, de la acest episod, la vești noi legate de viitorul titlu al seriei God of War, despre Horizon Forbidden West sau despre viitoarea generație de PlayStation VR. Mai multe informații despre acestea vor fi oferite mai târziu, în cursul verii acestui an.

Sursa: PlayStation Blog

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News