Sony pregătește PlayStation 5 Showcase. Când aflăm vești noi despre PS5

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2020
Sony pregătește PlayStation 5 Showcase. Când aflăm vești noi despre PS5

După o perioadă de așteptare parcă interminabilă, după ce Microsoft a dezvăluit prețurile și data de lansare atât pentru Xbox Series X, cât și pentru proaspăt anunțatul Xbox Series S, “balaurul” Sony scoate capul din bârlog, anunțând un nou eveniment dedicat viitoarei sale console: PlayStation 5 Showcase.

PlayStation 5 Showcase va fi difuzat pe 16 septembrie 2020, începând cu ora 23:00 (conform fusului orar din România), și se va întinde pe durata a aproximativ 40 de minute. Conform anunțului oficial publicat de PlayStation Blog, acest event va fi dedicat jocurilor ce vor fi disponibile atât în momentul lansării viitorului PlayStation 5, cât și mai târziu, pe parcursul ciclului de viață a noii console de la Sony.

Sunt promise update-uri referitoare la jocurilor produse intern de PlayStation Worldwide Studios, precum și noutăți despre titlurile pregătite pentru PlayStation 5 de către publisherii parteneri. Cel mai probabil, vom avea parte de confirmări în privința așa-numitelor jocuri “de lansare” (ce vor fi disponibile pe piață chiar în momentul apariției PS5), cât și anunțuri de titluri noi și alte dezvăluiri-surpriză.

PlayStation 5 Showcase este descris, de asemenea, drept o ultimă ocazie a celor de la Sony de a prezenta noutăți legate de PlayStation 5 înainte de lansarea propriu-zisă a consolei. Așadar, ne așteptăm ca, în cadrul acestui eveniment, să aflăm și detalii precum prețul celor două modele de PlayStation 5 (Digital Edition și cel standard), data de lansare a consolei, dar și momentul în care va fi disponibilă opțiunea de precomandă.

Ce știm deja

PlayStation 5 Showcase va fi cel de-al doilea eveniment digital pe care Sony îl dedică în exclusivitate viitoarei console.

Primul, denumit PlayStation 5: The Future of Gaming, a fost difuzat pe 11 iunie 2020 și a dezvăluit o sumedenie de titluri exclusive, precum Ratchet & Clank: Riftapart, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7, un remake pentru Demon’s Souls, Deathloop sau GhostWire: Tokyo, dar și aspectul fizic al celor două modele de console PlayStation 5.

PlayStation 5 Showcase va fi difuzat pe 16 septembrie 2020, începând cu 23:00 (ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News