Sony a dezvăluit când va avea loc următorul eveniment major dedicat consolei PS5

Autor: Cosmin Aionita | 03.09.2021
Sony a dezvăluit când va avea loc următorul eveniment major dedicat consolei PS5
Foto: Sony Interactive Entertainment

Tocmai atunci când credeam că febra anunțurilor și dezvăluirilor s-a încheiat odată cu finalizarea Gamescom 2021, Sony Interactive Entertainment a confirmat următorul eveniment major dedicat consolei PS5. Denumit PlayStation Showcase, acesta va fi organizat tot sub forma unui event digital, va fi transmis pe 9 septembrie 2021, începând cu 23:00 (ora României), și va putea fi urmărit chiar aici, pe Go4Games.

Conform oficialilor Sony PlayStation, acest eveniment va oferi o privire asupra viitorului platformei PS5. PlayStation Showcase va avea o durată de aproximativ 40 de minute și va include noutăți atât de la PlayStation Studios, cât și de la partenerii celor de la Sony. Jocurile ce urmează să fie prezentate în cadrul acestui eveniment vor fi lansate fie în sezonul de sărbători al acestui an, fie mai târziu. De asemenea, prezentarea inițială va fi urmată și de interviuri și discuții cu echipele ale căror jocuri își vor face apariția în PlayStation Showcase.

Cel mai probabil, din partea celor de la PlayStation Studios, vom avea parte de update-uri referitoare la următorul joc al seriei God of War, precum și despre Gran Turismo 7, ambele titluri fiind amânate până în 2022.

De asemenea, PlayStation Showcase va fi dedicat în întregime jocurilor pentru PS5, noutățile despre următoarea generație de PlayStation VR nefiind incluse in acest eveniment.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News