Star Wars revine cu două pachete de jocuri clasice

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2021
Star Wars revine cu două pachete de jocuri clasice

Jocurile clasice SF revin la modă. După ce titluri clasice din seria Star Trek au fost relansate, a venit vremea ca jocuri mai vechi Star Wars să-și refacă apariția. Aspyr Media a anunțat că va oferi două bundle-uri de jocuri Star Wars, ce vor fi disponibile un pic mai târziu în cursul acestui an.

Star Wars jocuri

Patru jocuri clasice, relansate pentru platforme moderne

Primul dintre aceste bundle-uri se numește Star Wars Jedi Knight Collection și va marca revenirea clasicelor jocuri Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast și Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, în versiuni pentru PlayStation 4 și Nintendo Switch. Pe lângă adaptarea vechilor aventuri single player pentru platformele moderne, Jedi Knight Collection va include și componentele multiplayer ale celor două jocuri, cu suport pentru până la 16 jucători online, în șase moduri de joc ce includ Siege, Capture the Flag sau Free for All.

Star Wars jocuri

Cel de-al doilea bundle se numește Star Wars Racer and Commando Combo și include două jocuri dedicate fanilor trilogiei de prequel-uri realizate de George Lucas: first person shooter-ul Star Wars Republic Commando și arcade racer-ul Star Wars Episode I: Racer.

Pachetele Star Wars Jedi Knight Collection și Star Wars Racer and Commando Combo vor fi disponibile în America de Nord și Europa începând cu 26 octombrie 2021, în ediții pentru PlayStation 4. Versiunile pentru Nintendo Switch vor sosi un pic mai târziu, pe 16 noiembrie 2021. Fiecare dintre cele două bundle-uri va fi disponibil la un preț echivalent cu 29,99€.

Star Wars jocuri

Aspyr realizează și remake-ul Star Wars: Knights of the Old Republic

Tot Aspyr Media este compania responsabilă și pentru viitorul Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, o nouă viziune asupra RPG-ului clasic din 2003, dezvoltat în parteneriat cu Lucasfilm Games și Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 5 și pentru PC.

Sursa: Aspyr Media

Urmărește Go4Games.ro pe Google News