State of Play se întoarce cu un episod dedicat jocului Hogwarts Legacy. Când va fi difuzat

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2022
State of Play se întoarce cu un episod dedicat jocului Hogwarts Legacy. Când va fi difuzat
Foto: WB Games / Sony Interactive Entertainment

Anunțat în cadrul celui de-al doilea eveniment dedicat consolei PlayStation 5, din luna septembrie a anului 2020, Hogwarts Legacy a intrat într-un relativ con de umbră, lansarea jocului fiind amânată fără prea multe detalii suplimentare.

Până acum, când PlayStation, în parteneriat cu studioul Avalanche Software și Warner Bros. Games au confirmat că, săptămâna aceasta, vom avea parte de un nou episod State of Play, dedicat în întregime jocului Hogwarts Legacy.

Episodul State of Play cu Hogwarts Legacy va fi difuzat joi, 17 martie 2022, cu începere de la 23:00 (ora României) și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Acest episod ar urma să aibă o durată de aproximativ 20 de minute, dintre care peste 14 minute de gameplay din Hogwarts Legacy capturat de pe o consolă PlayStation 5, iar restul dedicate interviurilor cu membrii echipei producătoare de la Avalanche Software.

Hogwarts Legacy este așteptat în cursul acestui an, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News