Street Fighter 6: detalii despre modurile de joc, patru luptători noi și beta în curând

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2022
Street Fighter 6: detalii despre modurile de joc, patru luptători noi și beta în curând
Foto: Capcom

Pentru Tokyo Game Show 2022, Capcom a pregătit un live stream prin intermediul căruia a anunțat o sumedenie de noutăți referitoare la Street Fighter 6. Au fost dezvăluite astfel detalii despre modurile de joc, identitățile a patru luptători ce-și vor face apariția în acest titlu, noul mod Extrem Battle, precum și o viitoare sesiune de testare beta.

Am primit informații detaliate despre modul de joc World Tour din Street Fighter 6: jucătorii își vor putea crea propriul avatar, cu numeroase opțiuni de personalizare. Pe măsura ce vor progresa prin modul Story, își vor îmbunătăți caracteristicile și capabilitățile de luptă ale avatarului prin lupte de stradă (Street Fights) împotriva unei distribuții variate de NPC-uri. De asemenea, se vor putea întâlni cu maeștri precum Ryu sau Chun-Li, de la care vor învăța mișcări speciale noi.

Jucătorii își vor putea duce personajele astfel create în Battle Hub, ce va servi drept lobby pentru a putea iniția meciuri împotriva altor jucători de pe glob sau chiar turnee online. Când doi jucători se vor așeza la același cabinet arcade din Battle Hub, vor avea posibilitatea să pornească un meci la care vor putea asista toți utilizatorii prezenți în Battle Hub. Jucătorii vor putea vizita, de asemenea, secțiunea Game Center, unde vor putea încerca titluri clasice de la Capcom, precum Street Fighter II sau Final Fight.

După cum îi stă bine unui astfel de update, am avut parte și de confirmarea a patru luptători clasici: Ken, Blanka, Dhalsim și E. Honda vor fi jucabili în Street Fighter 6.

Iar noul mod Extrem Battle va oferi posibilitatea de a condimenta confruntările prin aplicarea unor reguli modificate sau a unor parametri neconvenționali. Spre exemplu, se pot configura condițiile care conferă victoria unuia dintre combatanți sau chiar, pentru a adăuga o notă de variatate, se poate apela la elemente imprevizibile, cum ar fi un taur furios care poate întrerupe meciul.

Echipei de comentatori li se vor adăuga două nume noi: Kosuke Hiraiwa, cunoscut prezentator de eSports și His Excellency Demon Kakka, solistul formației japoneze de heavy metal Seikima-II. Cei doi vor comenta luptele în limba japoneză, cu subtitrări disponibile în nu mai puțin de 13 alte limbi.

Nu în ultimul rând, Street Fighter 6 va beneficia de o sesiune de testare Closed Beta, ce se va desfășura în perioada 7 – 10 septembrie 2022, pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam), cu funcția de cross-play activată. Acest beta va include modurile Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center și Training, cu opt luptători disponibili: Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri și Ken.

Street Fighter 6 este așteptat în 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News