Street Fighter V, confirmat oficial pentru PS4 şi PC (UPDATE)

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 05.12.2014
Street Fighter V, confirmat oficial pentru PS4 şi PC (UPDATE)

Update: După cum ne aşteptam, Sony a confirmat în cadrul conferinţei de presă ţinute cu ocazia PlayStation Experience colaborarea cu Capcom pentru realizarea jocului Street Fighter V. Chiar dacă Street Fighter V se află încă în stagiile incipiente ale dezvoltării, Capcom a prezentat deja un trailer de gameplay, precum şi primele imagini oficiale din joc.

De asemenea, a fost confirmat faptul că Street Fighter V va fi lansat doar pentru PC şi PlayStation 4, jocul urmând să ofere suport pentru multiplayer online cross-platform (jucătorii de pe PS4 vor putea juca împotriva celor de pe PC). S-a menţionat de asemenea faptul că PS4 este singura consolă pentru care Street Fighter V va fi lansat vreodată, eliminând astfel zvonurile referitoare la o exclusivitate temporară pentru consola celor de la Sony. Nu a fost oferită încă o perioadă de lansare pentru Street Fighter V, pasionaţii seriei urmând să primească totuşi o versiune next gen a lui Ultra Street Fighter IV, ce-şi va face apariţia în 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5


Chiar înainte de show-ul The Game Awards 2014 din această noapte şi de evenimentul PlayStation Experience ce urmează să aiba loc în acest weekend, Capcom a publicat, din greşeală, teaser trailer-ul pentru ceea ce se dorea a fi, fără îndoială, unul dintre anunţurile surpriză ale acestui sfărşit de săptămână: Street Fighter V.

Între timp, teaser-ul a dispărut de pe canalul oficial, însă îl puteţi urmări în întregime mai jos. Datele problemei se pare că sunt simple: avem parte de un titlu nou al celei mai populare serii de fighting games din istorie, ce urmează să fie lansat în exclusivitate pentru PlayStation 4 şi PC. Vom reveni cu detalii, atunci când Capcom va dezvălui în mod oficial jocul.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News