Streets of Rage va fi adaptat pentru cinema de creatorul seriei John Wick

Autor: Cosmin Aionita | 19.04.2022
Streets of Rage va fi adaptat pentru cinema de creatorul seriei John Wick

Conform celor de la Deadline, se lucrează la o nouă adaptare cinematografică realizată după un joc SEGA. Este vorba despre Streets of Rage, scenariul fiind scris de Derek Kolstad (creatorul seriei John Wick!), de producție urmând să se ocupe companiile dj2 Entertainment (responsabilă și pentru recentele filme Sonic The Hedgehog) și Escape Artists (Equalizer).

Seria de jocuri beat’em up Streets of Rage, ce a debutat pe consolele SEGA Mega Drive în 1991, a reintrat în atenția publicului în 2020, odată cu Streets of Rage 4, o colaborare dintre compania japoneză, Lizardcube, Guard Crush Games și Dotemu. Cel mai recent joc din serie s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate, înregistrând o medie a notelor obținute în recenzii de 82 din 100.

Grație succesului de care s-a bucurat filmul Sonic The Hedgehog, compania de producție dj2 Entertainment a pornit într-o veritabilă misiune de a realiza cât mai multe adaptări cinematografice după jocuri de succes, pe lista acestora aflându-se titluri precum Disco Elysium, Life is Strange sau It Takes Two.

De asemenea, SEGA a mai încercat să-și valorifice portofoliul de jocuri în acest mod, însă doar filmele Sonic The Hedgehog s-au bucurat cu adevărat de succes.

Sursa: Polygon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News