Tehnologia NVIDIA Reflex este disponibilă acum în peste 100 de jocuri

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2024
Tehnologia NVIDIA Reflex este disponibilă acum în peste 100 de jocuri
Foto: NVIDIA

NVIDIA Reflex este tehnologia concepută pentru a reduce latența indusă de sistem pe configurațiile desktop și laptop dotate cu soluții video GeForce. Timpul de răspuns dintre apăsarea unui buton, executarea respectivei acțiuni și reprezentarea acesteia pe ecran este diminuat, conferind astfel un avantaj competitiv in jocuri multiplayer, dar și o experiență mai responsivă în titluri single player.

Săptămâna aceasta marchează un moment important pentru adopția NVIDIA Reflex: jocuri precum Layers of Fear, SCUM și Squad adaugă suport pentru tehnologia Reflex, ajungându-se astfel la peste 100 de titluri ce includ această tehnologie.

De asemenea, noul model GeForce RTX 4070 SUPER devine disponibil, iar, odată cu acesta, și un nou driver Game Ready, alături de mai multe jocuri cu suport pentru DLSS.

Reflex în peste 100 de jocuri!

NVIDIA Reflex a căpătat amploare, iar peste 90% dintre gamerii GeForce pornesc tehnologia de reducere a latenței care se regăsește în 9 din top 10-le shooterelor competitive. Doar în 2023, peste 50 de milioane de gameri GeForce au jucat peste 10 miliarde de ore din titlurile lor favorite folosind tehnologia Reflex, care le-a scăzut latența indusă de sistem.

Iar adopția nu încetinește pentru că Layers of Fear, SCUM, și Squad au acum suport pentru Reflex. Mai mult, viitoare jocuri pentru PC, precum Horizon Forbidden West Complete Edition și NAKWON: LAST PARADISE vor include suport NVIDIA Reflex la lansare.

De la debutul din septembrie 2020, peste 100 de jocuri s-au lansat cu sau au adăugat suport pentru NVIDIA Reflex. Este o listă incredibilă care include titluri precum Apex Legends, Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone, Counter-Strike 2, Fortnite și Overwatch 2, alături de titluri celebre precum Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt, Diablo IV, Remnant 2, God of War, Microsoft Flight Simulator, Red Dead Redemption 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man Remastered și multe altele.

Și nu vorbim doar de jocuri, tehnologia fiind adoptată și de monitoarele compatibile G-SYNC. De asemenea, mouse-urile de gaming cu Reflex te ajută să îți ridici nivelul, pentru că, alături de monitoarele compatibile Reflex, oferă cea mai eficientă metodă de a măsura latența de sistem folosind Reflex Analyzer. De altfel, luna aceasta s-a lansat un mouse nou cu NVIDIA Reflex: HyperX Pulsefire Haste 2 Mini – Wireless, cu o greutate de doar 59 grame și un DPI de 26.000.

GeForce RTX 4070 SUPER este disponibil acum și are un driver Game Ready

Săptămâna trecută, la CES 2024, NVIDIA a dezvăluit noi plăci video din seria GeForce RTX 40: GeForce RTX 4080 SUPER, GeForce RTX 4070 Ti SUPER și GeForce RTX 4070 SUPER.

Toate trei modelele se lansează în luna ianuarie, iar GeForce RTX 4070 SUPER este primul, disponibil chiar acum. GeForce RTX 4070 SUPER are un preț recomandat de 3299 lei și are cu 20% mai multe nuclee decât GeForce RTX 4070. În titlurile foarte solicitante, GeForce RTX 4070 SUPER depășește GeForce RTX 3090, iar, cu ajutorul DLSS 3, devine chiar cu 50% mai rapidă.

Lansarea vine și cu un nou driver Game Ready, disponibil astăzi. Acest driverul recomandat pentru Palworld, care intră în Early Access pe 19 ianuarie, cu suport pentru DLSS 2.

Mai multe jocuri cu DLSS

DLSS continuă, de asemenea, să fie inclus în jocuri, cu noi titluri săptămâna aceasta:

  • Dead Signal este disponibil acum cu DLSS 2
  • Palworld intră în Early Access pe 19 ianuarie cu DLSS 2
  • United 1944 în Early Access acum cu DLSS 2 și DLAA
  • Who is Abby este disponibil acum cu DLSS 3 & Ray Tracing

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News