The Fall, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2021
The Fall, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 25 martie 2021, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: The Fall. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Dezvoltat și lansat de studioul Over The Moon în 2014, The Fall a fost deosebit de lăudat, în momentul lansării, pentru abordarea sa narativă. Jocul spune povestea lui ARID, un AI ce controlează un costum de luptă, în timp ce ființa umană din interiorul acestuia și-a pierdut conștiința. Și, în încercarea de a salva viața omului, veți avea parte de tensiune, acțiune dar și de numeroase puzzle-uri ce trebuie rezolvate.

Concomitent cu posibilitatea de descărca The Fall în mod gratuit, cel de-al doilea joc al seriei – The Fall Part 2: Unbound – beneficiază de o reducere consistentă pe Epic Games Store, fiind disponibil la un preț de numai 38,27 lei.

The Fall poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 25 martie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-fall și selectând butonul marcat “Get”.

Un nou joc gratuit săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un nou titlu indie: Creature in the Well.

Până atunci însă, puteți revendica The Fall drept joc gratuit până pe 25 martie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News