The Last Guardian – demonstraţie de gameplay şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2016
The Last Guardian - demonstraţie de gameplay şi trailer nou

După recenta amânare a acestui joc, la Tokyo Games Show 2016 Sony a oferit participanţilor posibilitatea de a încerca o demonstraţie a lui The Last Guardian. Întregul demo de gameplay poate fi urmărit în cadrul următorului clip. De asemenea, The Last Guardian a primit şi un nou trailer, prezentat cu ocazia expoziţiei realizate de lanţul de magazine retail GameStop. Îl puteţi urmări mai jos.

Dezvăluit pentru prima dată în 2009, The Last Guardian este cel mai nou joc al designer-ului Fumito Ueda, care, împreună cu echipa sa din cadrul studioului Sony Japan, sunt responsabili pentru două dintre cele mai iubite jocuri din istoria PlayStation: Ico şi Shadow of The Colossus.

După aproape un deceniu de dezvoltare, după numeroase amânări, după tranziţia de la PlayStation 3 către PlayStation 4, The Last Guardian este în sfârşit aşteptat la spre finalul acestui an.

The Last Guardian va fi lansat, în exclusivitate pentru PlayStation 4, pe 5 decembrie 2016 în America de Nord, 6 decembrie în Europa continentală şi 7 decembrie în Regatul Unit al Marii Britanii.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News