The Last of Us – trailer complet pentru noul serial de la HBO. Fotografii cu întreaga distribuție

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2022
The Last of Us – trailer complet pentru noul serial de la HBO. Fotografii cu întreaga distribuție
Foto: HBO

HBO a publicat primul trailer complet pentru serialul The Last of Us, adaptarea TV a jocului omonim realizat de studioul Naughty Dog. Serialul va debuta în România pe 16 ianuarie 2023. De asemenea, în galeria atașată, puteți admira imagini cu întreaga distribuție de actori și personaje din acest sezon The Last of Us.

În rolurile principale (Joel și Ellie) îi regăsim pe Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian, Wonder Woman 84) și Bella Ramsey (Lyanna Mormont din serialul Game of Thrones). Din distribuția serialului mai fac parte și actorii Nick Offerman (în rolul lui Bill), Anna Torv (Tess), Merle Dandridge (Marlene) sau Gabriel Luna (Tommy).

La cârma proiectului se află Craig Mazin, creatorul apreciatului serial Chernobyl. Acesta a ales să lucreze chiar alături de realizatorii originali ai seriei: Neil Druckmann, scenaristul și directorul de creație al jocurilor, este responsabil pentru scenariul serialului, precum și pentru regia unuia dintre episoade, în timp ce Evan Wells, președintele studioului Naughty Dog, este, de asemenea, producător executiv al acestui serial. În plus, și Carolyn Strauss (Chernobyl, Game of Thrones) se regăsește printre producătorii executivi ai noului serial.

Serialul The Last of Us este o coproducție a celor de la HBO și Sony Pictures Television, în colaborare cu PlayStation Productions. Acesta are la bază evenimentele din primul joc al seriei, ce beneficiază de un remake complet pentru PlayStation 5.

Serialul The Last of Us va fi difuzat în România de HBO și HBO Max începând cu 16 ianuarie 2023.

The Last of Us HBO
Foto: HBO

Sursa: HBO Max Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News