The Witcher 3 domină în clasamentele pentru jocul anului 2015

Autor: Cosmin Aionita | 04.01.2016
The Witcher 3 domină în clasamentele pentru jocul anului 2015

Colegii de la Game of The Year Picks Blog au realizat o statistică interesantă legată de cele mai apreciate jocuri din 2015. Au fost luate în considerare atât dinstincţiile primite din partea câtorva sute de publicaţii de profil, precum şi premiile acordate de comunităţile de cititori ale acestora. Concluzia? The Witcher 3: Wild Hunt al celor de la CD Projekt poate fi declarat câştigătorul absolut, cu nu mai puţin de 170 de premii GoTY câştigate.

Clasamentul a fost completat de jocuri precum Fallout 4 (37 de premii), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (cu 23 de astfel de distincţii), Bloodborne (19 premii) sau Life is Strange (10 premii). Lista completă a celor mai premiate jocuri poate fi consultată aici.

De altfel, toate aceste jocuri au fost incluse şi în listele noastre de recomandări pentru 2015: Jocurile anului 2015 – recomandările Go4games – partea I, partea a II-a şi partea a III-a.

The Witcher 3: Wild Hunt poate fi achiziţionat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. De asemenea, primul expansion Hearts of Stone este disponibil acum pentru The Witcher 3.

The Witcher 3 Wild Hunt

Urmărește Go4Games.ro pe Google News