Tokyo Game Show 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video din Asia

Autor: Cosmin Aionita | 12.05.2020
Tokyo Game Show 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video din Asia

După E3 2020, Gamescom 2020 şi QuakeCon 2020, iată că un nou eveniment major de gaming intră pe lista de “victime” ale pandemiei de coronavirus. Astfel, pentru a preveni răspândirea bolii COVID-19, organizatorii au hotărât să anuleze ediţia din 2020 a Tokyo Game Show, cel mai important târg de jocuri de pe continentul asiatic.

Tokyo Game Show 2020 ar fi trebuit să se desfăşoare în perioada 24 – 27 septembrie 2020, în Makuhari Messe din capitala Japoniei. Evenimentul, ce ar fi urmat să fie organizat de Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA, pe scurt), în colaborare cu Nikkei Business Publications, Inc. şi Dentsu Inc., a fost anulat în forma sa fizică.

Din fericire, organizatorii au promis că Tokyo Game Show 2020 va reveni totuşi sub forma unui eveniment digital, despre care vor fi oferite mai multe detalii în viitorul apropiat.

Să nu uităm că planurile tuturor companiilor din industria de jocuri video au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, majoritatea studiourilor “migrând” către lucrul de acasă, în timp ce prezentările fastuoase ale marilor jucători din domeniu au fost sau urmează să fie înlocuite de evenimente digitale.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News