Top 10: cele mai tari jocuri de la E3 2019 – Partea a II-a

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2019
Top 10: cele mai tari jocuri de la E3 2019 - Partea a II-a

Astăzi încheiem lista celor mai bune jocuri pe care am avut ocazia să le urmărim în cadrul prezentărilor realizate la E3 2019. În ciuda unei ediţii E3 mai degrabă modeste, fără suprize cu adevărat mari, am avut totuşi parte de suficiente titluri interesante, pe care vom avea ocazia să le încercăm în viitorul apropiat.

Vă reamintim că, pentru acest clasament, nu au fost luate în considerare decât jocurile din care am putut vedea gameplay real (fie în demonstraţii extinse, fie în trailere), titlurile prezentate doar prin intermediul trailerelor cinematice nefiind luate în considerare. Din acest motiv, din păcate, nu am putut include jocuri precum Cyberpunk 2077.

Aşadar, am ajuns şi în punctul final al E3 2019: iată care sunt jocurile care ne-au lăsat cea mai bună impresie în urma prezentărilor de la expoziţia din Los Angeles.

Top 10: cele mai tari jocuri de la E3 2019 – Partea I


05. FINAL FANTASY VII REMAKE
(Square Enix)
PlayStation 4

Genul JRPG este din ce în ce mai prezent printre preferinţele gamerilor de pe tot mapamondul, popularitatea sa fiind cimentată, în anii ’90, de foarte popularul Final Fantasy VII. Square Enix va reiventa complet această aventură, într-un format episodic modernizat, cu grafică şi gameplay aduse la zi. Spre exemplu, pe lângă partea vizuală, complet refăcută cu ajutorul Unreal Engine 4, bătăliile desfăşurate pe ture din jocul iniţial vor fi înlocuite cu un sistem de luptă în timp real, ce poate fi întreruptă temporar pentru a accesa abilităţile speciale ale personajelor.

Data lansării: 3 martie 2020


04. THE OUTER WORLDS
(Obsidian Entertainment/Microsoft/Private Division)
PlayStation 4/Xbox One/PC

Obsidian Entertainment, autorii deosebit de popularului Fallout: New Vegas, revin cu un nou RPG first person realizat în aceeaşi manieră. Pe lângă ingredientele de bază ale unui RPG, cum ar fi explorarea, dialogurile extinse cu celelalte personaje, recrutarea unora dintre acestea în propria echipă, producătorii vor implementa şi un sistem prin intermediul căruia personajele create de jucători pot dobândi defecte şi abilităţi speciale. Iar pentru cei care nu dispun de un portofel foarte adânc, The Outer Worlds va fi foarte accesibil şi ca preţ, jocul urmând să fie disponibil, chiar din momentul lansării, în cadrul abonamentului Xbox Game Pass pentru PC şi Xbox One.

Data lansării: 25 octombrie 2019


03. WATCH DOGS LEGION
(Ubisoft)
PlayStation 4/Xbox One/PC

După mediocritatea în care s-au zbătut primele două titluri ale seriei, nu credeam că un nou Watch Dogs ne mai putea entuziasma aşa cum a făcut-o Legion la E3 2019. De această dată, povestea nu se va rezuma la un singur erou principal: jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste şi propriile abilităţi, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricţiilor impuse de autorităţi.

Data lansării: 6 martie 2020


02. VAMPIRE: THE MASQUERADE – BLOODLINES 2
(Hardsuit Labs/ Paradox Interactive)
PlayStation 4/Xbox One/PC

Entuziasmul că vom primi, după atâţia ani, o continuare pentru excelentul Vampire: The Masquerade – Bloodlines era suficient să urce viitorul Bloodlines 2 până în vârful clasamentului nostru. Gameplay-ul prezentat cu ocazia E3-ului din acest an a avut şi darul de a ne alimenta în continuare speranţele referitoare la acest joc, dar şi să le tempereze un pic, câteva dintre mecanicile de joc, cum ar fi luptele armate, nefuncţionând încă aşa cum ar trebui. Producătorii au timp însă pentru a rezolva aceste inconveniente, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 anunţându-se, încă de acum, drept unul dintre cele mai promiţătoare jocuri ale anului viitor.

Perioada lansării: martie 2020


01. DOOM ETERNAL
(id Software/Bethesda)
PlayStation 4/Xbox One/PC

DOOM Eternal pare să fie exact ceea ce trebuie să fie: o continuare pentru DOOM (2016), care păstrează toate ingredientele de bază ale acelui joc şi extinde formula cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, uciderea demonilor prin acest mijloc oferindu-i eroului armură suplimentară, tonele de locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm acum, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, precum şi posibilitatea de a-i dezmembra treptat. În plus, pasionaţii de multiplayer vor avea la dispoziţie modul Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva aparent invincibilului Doom Slayer.

Data lansării: 22 noiembrie 2019


Top 10: cele mai tari jocuri de la E3 2019 – Partea I

Urmărește Go4Games.ro pe Google News