Ubisoft ar fi anulat continuarea jocului Immortals Fenyx Rising

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2023
Ubisoft ar fi anulat continuarea jocului Immortals Fenyx Rising
Foto: Ubisoft

Conform mai multor surse apropriate de VideoGamesChronicle, Ubisoft ar fi anulat continuarea jocului Immortals Fenyx Rising, lansat de companie la sfârșitul anului 2020.

Aceste surse afirmă că un sequel se afla în stadiile incipiente de dezvoltare în cadrul studioului Ubisoft Quebec, însă conducerea companiei a decis, la începutul acestei luni, să anuleze acest joc. Motivul invocat pentru această hotărâre ar fi dificultățile pe care Ubisoft le-ar întâmpina în încercarea de a consacra aceasta proprietate intelectuală, mult mai puțin cunoscută decât alte serii ale publisher-ului.

Nu este un secret faptul că Ubisoft își dorește să se concentreze mai mult pe francize populare, precum este Assassin’s Creed. Mai multe jocuri Assassin’s Creed se află acum în producție, compania luând decizia de a crește forța de muncă alocată acestei francize cu 40%.

Open world în Grecia antică

În Immortals Fenyx Rising, jucătorii intră în pielea lui Fenyx, un muritor a cărui principală misiune este salvarea zeilor greci și a casei acestora de amenințarea venită din partea lui Typhon, cel mai puternic titan din mitologia elenă.

Immortals Fenyx Rising păstrează formula open world caracteristică creațiilor Ubisoft, însă propune o abordare vizuală „stilizată” a acestui mediu de joc deschis. Personajul central dispune de o sumedenie de mișcări, precum fugitul, săritul și chiar călăritul unor bestii mitologice, precum păsările phoenix sau armăsarii legendari.

Immortals Fenyx Rising este disponibil acum în ediții pentru toate platformele: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch și PC.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News