Ubisoft intenționează să crească cu 40% echipele care lucrează la seria Assassin’s Creed

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2023
Ubisoft intenționează să crească cu 40% echipele care lucrează la seria Assassin’s Creed
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că intenționează să mărească numărul de angajați care lucrează la seria Assassin’s Creed cu 40%, pentru “a-i alimenta ambițioasa creștere”.

Ca parte a realocării progresive a resurselor noastre, ne dorim să creștem numărul de specialiști care lucrează la brand-ul Assassin’s Creed cu 40% în următorul an.

– Yves Guillemot, Ubisoft CEO

În luna septembrie 2022, Ubisoft a dezvăluit planurile de viitor pentru seria Assassin’s Creed, anunțând că lucrează la trei titluri majore: Assassin’s Creed Mirage, Assassin’s Creed Codename Red și Assassin’s Creed Codename Hexe.

Assassin’s Creed Mirage ar trebui să-și facă apariția primul, reprezentând o revenire la originile seriei, cu mai puține elemente de RPG și un mediu de joc mai concentrat. Jocul ar urma să fie lansat în cursul acestui an, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Assassin’s Creed Codename Red ar trebui să continue seria modernă, fiind axat pe mecanicile de RPG open world ce au caracterizat ultimele apariții majore din serie. Acțiunea din Codename Red ar urma să fie plasată în Japonia feudală. Nu foarte multe detalii sunt cunoscute despre Assassin’s Creed Codename Hexe, cu excepția faptului că își propune să reprezinte ceva cu adevărat nou pentru serie.

Până la finalul anului fiscal (sfârșitul lunii martie 2024), Ubisoft plănuiește să lanseze jocuri precum Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile, The Division Resurgence, Skull & Bones, The Crew Motorfest și Xdefiant, alături de încă un titlu important, încă neanunțat.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News