Jocurile Ubisoft, la prețuri reduse cu ocazia Black Friday

Autor: Cosmin Aionita | 27.11.2020
Jocurile Ubisoft, la prețuri reduse cu ocazia Black Friday

Cu ocazia zilei internaționale de Black Friday, Ubisoft oferă, prin intermediul propriului magazin online, numeroase titluri ale companiei cu reduceri ce urcă până la 80%.

Spre exemplu, Far Cry 5 și Assassin’s Creed: Origins sunt disponibile pentru PC pentru numai 12€ fiecare, în timp ce primele două jocuri ale seriei Assassin’s Creed pot fi achiziționate cu numai 3€ fiecare.

Nu lipsesc nici ofertele pentru DLC-uri și expansion pack-uri: pachetul suplimentar Warlords of New York pentru Tom Clancy’s The Division 2 este disponibil la 9€, în timp ce Season Pass-ul pentru Assassin’s Creed Odyssey poate fi achiziționat în schimbul a 16€.

Oferte speciale

Campania de Black Friday de pe magazinul celor de la Ubisoft beneficiază și de câteva oferte speciale.

Astfel, doar în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie 2020, puteți achiziționa recentul Anno 1800, în versiunea sa Complete Edition, cu o reducere de 55%, la prețul de 45€ (față de 99,99€), precum și în versiunea sa Standard, pentru numai 16,80€.

De asemenea, cei care achiziționează jocul Watch Dogs Legion, alături de cel puțin un alt item, pe parcursul acestei perioade de reduceri de Black Friday, vor primi o reducere suplimentară de 20% din costul întregii comenzi.

Nu în ultimul rând, în schimbul a 100 de puncte Ubisoft (pe care le puteți acumula îndeplinind diferite sarcini în jocurile companiei), puteți obține o reducere de 20% din prețul unei comenzi.

Vă îndemnăm să căutați cu atenție în catalogul de reduceri al celor de la Ubisoft, multe dintre oferte nefiind afișate pe prima pagină.

Ubisoft Black Friday

Sursa: Ubisoft Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News