Ubisoft confirmă: când vor fi lansate Assassin’s Creed Codename Red și Star Wars Outlaws?

Autor: Cosmin Aionita | 12.02.2024
Ubisoft confirmă: când vor fi lansate Assassin’s Creed Codename Red și Star Wars Outlaws?
Foto: Ubisoft

Cel mai recent raport financiar al Ubisoft a adus câteva lămuriri în privința datelor de lansare ale viitoarelor jocuri ale publisher-ului. Astfel, aparițiile importante ale anului sunt programate pentru anul fiscal 2024-2025: titluri precum Assassin’s Creed Codename Red și Star Wars Outlaws vor fi lansate cel târziu pe 31 martie 2025.

De asemenea, line-up-ul complet de jocuri pe care Ubisoft le pregătește pentru această perioadă va fi dezvăluit în luna mai a acestui an, urmând să includă, pe lângă cele două titluri menționate mai devreme, și The Division Resurgence și Rainbow Six Mobile în categoria jocurilor free-to-play pregătite de companie.

Aceste descrieri oficiale se potrivesc cu zvonurile apărute mai devreme în cursul acestui an: apropiați ai Ubisoft au dezvăluit ca Assassin’s Creed Codename Red (următorul joc major al seriei) va fi dezvăluit în mai, cu gameplay prezentat în cadrul unui event Ubisoft Forward programat pentru luni iulie, lansarea fiind așteptată în noiembrie 2024. Jocul este dezvoltat de studioul Ubisoft Quebec (responsabil și pentru Assassin’s Creed Odyssey), cu Jonathan Dumont în rolul de director de creație, iar acțiunea va avea loc într-o perioadă istorică îndelung cerută de fani: Japonia feudală.

În schimb, Star Wars Outlaws, primul titlu open world din seria Razboiului Stelelor, a fost confirmat de Ubisoft pentru o lansare în cursul acestui an. Dezvoltat de studioul Massive Entertainment, în colaborare cu alte studiouri Ubisoft, va propune o poveste originală, ce va avea loc între evenimentele din The Empires Strikes Back și Return of the Jedi.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News