Uncharted 4: A Thief’s End a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2016
Uncharted 4: A Thief's End a fost finalizat!

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat reţelele de socializare au fost luate cu asalt de figurile importante din cadrul studioului Naughty Dog, care au anunţat cu surle şi trâmbiţe aceeaşi veste bună: dezvoltarea lui Uncharted 4: A Thief’s End a fost finalizată, jocul atingând stadiul gold.

Rând pe rând, atât contul de Twitter al studioului Naughty Dog, cât şi conturile personale ale lui Neil Druckmann (director de creaţie şi co-scenarist principal în cadrul echipei care s-a ocupat de Uncharted 4), Christophe Balestra (co-preşedinte al studioului producător) şi Bruce Strayley (game director pentru Uncharted 4) au anunţat finalizarea jocului, precum şi upload-ul imaginii discului jocului către fabrica pentru a fi multiplicat.

Astfel se confirmă spusele lui Shawn Layden, conducătorul diviziei americane a Sony Computer Entertainment. Conform acestuia, cea mai recentă amânare a jocului nu a avut legătură cu procesul de producţie, Uncharted 4: A Thief’s End fiind într-adevăr finalizat până la sfârşitul lunii martie. Motivul pentru care lansarea a fost amânată încă o dată a fost distribuţia jocului, cererea fiind mult mai mare decât s-ar fi aşteptat cei de la Sony. Astfel, pentru a garanta că Uncharted 4 va ajunge pe piaţă în cantităţi suficiente, a fost nevoie ca lansarea să fie din nou amânată cu două săptămâni.

Aşadar, putem fi siguri de această dată că Uncharted 4: A Thief’s End se va lansa la timp, jocul celor de la Naughty Dog fiind aşteptat pe 10 mai 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News