Unul dintre organizatorii E3 se retrage din proiect. E3 va reveni în 2025?

Autor: Cosmin Aionita | 11.09.2023
Unul dintre organizatorii E3 se retrage din proiect. E3 va reveni în 2025?
Foto: Profimedia Images

ReedPop, compania ce intrase într-un parteneriat cu Entertainment Software Association pentru organizarea viitoarelor ediții ale expoziției E3, s-a retras din această înțelegere. Colaborarea dintre cei doi organizatori a durat aproximativ 14 luni, interval în care E3 ar fi trebuit să fie relansat, într-un nou format. De altfel, ReedPop s-a dovedit a fi un organizator capabil, cu numeroase evenimente live puse la punct în ultima vreme, printre care și recentul PAX West din Seattle.

Din păcate, conceptele celor de la ReedPop nu au apucat să fie puse în practică pentru E3, după ce edițiile din anii precedenți au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19, iar E3 2023 nu a mai avut loc din cauza lipsei de interes a publisherilor ce ar fi trebuit să ia parte la eveniment.

Mai mult, Entertainment Software Association deja a confirmat către Los Angeles Convention Center, gazda obișnuită a show-urilor E3, că nu va avea loc nici ediția din 2024 a acestui event. Conform GamesIndustry.biz, ESA plănuiește o mare relansare E3 pentru 2025, cu o reinventare completă a conceptelor din spatele show-ului.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News