Urmărește PlayStation 5 Showcase live: preț și dată de lansare pentru PS5?

Autor: Cosmin Aionita | 16.09.2020
Urmărește PlayStation 5 Showcase live: preț și dată de lansare pentru PS5?
Foto: Sony Interactive Entertainment

Astăzi, 16 septembrie 2020, începând cu 23:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct PlayStation 5 Showcase, noua prezentare pe care Sony o va susține live pentru viitoarea generație de console PlayStation 5.

PlayStation 5 Showcase va fi transmis live și va întinde pe durata a aproximativ 40 de minute. Conform anunțului oficial publicat de PlayStation Blog, acest eveniment va fi dedicat jocurilor ce vor fi disponibile atât în momentul lansării viitorului PlayStation 5, cât și mai târziu, pe parcursul ciclului de viață a noii console de la Sony.

Sunt promise vești noi referitoare la jocurilor produse chiar de către PlayStation Worldwide Studios, precum și despre titlurile pregătite pentru PlayStation 5 de către publisherii parteneri. Cel mai probabil, vom avea parte de confirmări în privința așa-numitelor titluri “de lansare” (jocurile ce vor fi disponibile pe piață chiar în momentul apariției PS5), cât și anunțuri noi și dezvăluiri-surpriză.

PlayStation 5 Showcase este descris drept o ultimă șansă a fanilor de a afla elemente noi legate de PlayStation 5 direct de la sursă, înainte de lansarea propriu-zisă a consolei. Așadar, ne așteptăm ca, în cadrul acestui eveniment, să fie dezvăluite detalii precum prețul celor două modele de PlayStation 5 (Digital Edition și cel standard), data de lansare a consolei, dar și termenul la care vor fi disponibile precomenzile.

Al doilea eveniment major dedicat consolei PlayStation 5

PlayStation 5 Showcase va fi cel de-al doilea eveniment digital pe care Sony îl dedică în exclusivitate viitoarei sale console.

Primul, denumit PlayStation 5: The Future of Gaming, a fost difuzat pe 11 iunie 2020 și a dezvăluit o sumedenie de titluri exclusive, precum Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Gran Turismo 7, un remake pentru Demon’s Souls, Deathloop sau GhostWire: Tokyo, dar și aspectul fizic al celor două modele de console PlayStation 5.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News