Urmăriți în direct un nou episod State of Play: Sony va anunța titluri noi pentru PS5 și PS4

Autor: Cosmin Aionita | 25.02.2021
Urmăriți în direct un nou episod State of Play: Sony va anunța titluri noi pentru PS5 și PS4

Aici veți putea urmări în direct, pe 26 februarie 2021, chiar cu începere de la miezul nopții (ora 0:00 pentru România), un nou episod al seriei State of Play, formatul prin care Sony își prezintă noutățile pentru familia de console PlayStation.

Vor fi prezentate zece jocuri pentru consolele PlayStation

Conform descrierii oferite de către cei de la Sony Interactive Entertainment, acest episod State of Play va veni cu update-uri referitoare la nu mai puțin de zece jocuri pentru PlayStation 5 și PlayStation 4, inclusiv dezvăluirile unor titluri noi, dar și noutăți referitoare la câteva jocuri third-party (provenite de la publisheri parteneri) și indie, unele dintre ele prezentate în cadrul show-ului din vara trecută, unde a fost dezvăluit PlayStation 5.

Noul episod State of Play va avea o durată de aproximativ 30 de minute, iar realizatorii avertizează din start că show-ul nu va include vești despre hardware-ul PlayStation (cum ar fi proaspăt anunțatul PlayStation VR pentru PS5) sau despre partea de business a companiei Sony Interactive Entertainment.

Așadar, noul episod State of Play se va concentra în exclusivitate pe jocurile ce urmeaza să fie lansate în perioada viitoare.

State of Play revine vineri! Intră live la ora 00:00 AM pentru a afla noutăți despre jocurile care vin pe PS4 și PS5. Detalii complete: play.st/3pOdZss

Posted by PlayStation Romania on Thursday, February 25, 2021

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News