Urmăriți în direct The Game Awards 2022

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2022
Urmăriți în direct The Game Awards 2022
Foto: The Game Awards

Aici veți putea urmări, în dimineața zilei de vineri, 9 decembrie 2022, începând cu ora 2:30 dimineața (ora României), ceremonia de acordare a premiilor The Game Awards 2022, în direct de la Microsoft Theater din Los Angeles.

Selecția de nominalizări pentru ediția din acest an The Game Awards a fost realizată de jurnaliști de la peste 100 de publicații de profil din întreaga lume, reprezentanții acestora urmând să decidă, în proporție de 90%, și câștigătorii principalelor categorii. Totuși, un cuvânt de spus îl au de spus și fanii, voturile acestora având o pondere de 10% în rezultatele finale.

La ce ne putem aștepta de la The Game Awards 2022

Pe lângă decernarea premiilor propriu-zise, producătorii show-ului promit prezența a peste 50 de jocuri pe scena de la The Game Awards 2022, dintre care aproximativ 30-40 sunt titluri deja anunțate în legătură cu care vom primi update-uri (cum ar fi Baldur’s Gate 3, Star Wars Jedi: Survivor sau Tekken 8), dar și jocuri complet noi, de la publisheri precum 505 Games sau Epic Games, ce vor fi dezvăluite cu această ocazie.

De asemenea, principalul realizator al The Game Awards – Geoff Keighley – își dorește ca ediția din acest an să fie mai concentrată și mai cinematică decât show-urile precedente, optând pentru scurtarea duratei acestei gale.

Sursa: TheGameAwards YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News