Va fi transformat God of War într-un film sau serial? Sony oferă răspunsul

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2021
Va fi transformat God of War într-un film sau serial? Sony oferă răspunsul

În primăvara anului 2019, Sony Interactive Entertainment a anunțat deschiderea unei noi divizii – PlayStation Productions –, un studio de producție ce urma să se ocupe exclusiv de adaptarea portofoliului bogat de jocuri deținut de companie pentru filme sau show-uri de televiziune.

Filmul Uncharted sosește în 2022

Zis și făcut: Uncharted, una dintre cele mai de succes serii de jocuri ale celor de la Sony, va beneficia de o adaptare cinematografică, a cărei premieră este programată pentru prima parte a anului 2022.

În viitorul film Uncharted rolul aventurierului Nathan Drake va reveni actorului Tom Holland, cunoscut deja din blockbustere precum Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War sau recentul film The Devil All the Time de pe Netflix.

În rolurile secundare își vor face apariția alți actori cu greutate de la Hollywood, precum Mark Wahlberg, ce îl va interpreta pe Victor Sullivan (mentorul lui Nathan Drake), dar și Antonio Banderas, al cărui rol din film nu a fost dezvăluit încă.

Filmul Uncharted a beneficiat de un budget de producție de nu mai puțin de 120 de milioane de dolari, iar premiera sa va avea loc pe 18 februarie 2022.

Uncharted
Foto: Sony Pictures Entertainment / New York Times

The Last of Us devine serial HBO

De asemenea, serialul The Last of Us va fi o coproducție a celor de la HBO și Sony Pictures Television, în colaborare cu PlayStation Productions. La cârma proiectului se află Craig Mazin, creatorul apreciatului serial Chernobyl, care a ales să lucreze chiar alături de realizatorii originali ai seriei. Neil Druckmann, scenaristul și directorul de creație al jocurilor, va fi implicat, urmând să scrie scenariul serialul și să fie producător executiv, în timp ce Evan Wells, președintele studioului Naughty Dog, va fi, de asemenea, producător executiv al acestui serial.

În rolul personajului principal Joel din serial îl vom regăsi pe Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian, Wonder Woman 84), iar Ellie va interpretată de tânăra actriță Bella Ramsey, ce s-a făcut remarcată în rolul Lyannei Mormont din serialul Game of Thrones (altă realizare HBO).

Ghost of Tsushima da, God of War ba

Pe lângă acestea, alte două proprietăți ale Sony – Twisted Metal și Ghost of Tsushima – urmează să fie transformate într-un serial, respectiv într-un film de lung metraj.

Întrebați fiind dacă și God of War, o altă serie foarte apreciată a celor de la Sony, va face acest pas, oficialii companiei au negat, menționând că aventurile lui Kratos vor rămâne, pentru moment, pe PlayStation 4 și PlayStation 5.

Sursa: New York Times

Urmărește Go4Games.ro pe Google News